Προώθηση Πωλήσεων

Η προώθηση πωλήσεων συνίσταται σε ενέργειες που αφορούν την βραχυχρόνια (κυρίως) αύξηση των πωλήσεων.

Τέτοιου είδους ενέργειες έχουν ως σκοπό να τονώσουν την ζήτηση ενός προϊόντος ή μίας υπηρεσίας για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Αποτελεί μια πολύ σημαντική και ευρέως διαδεδομένη πρακτική σε όλους τους κλάδους επιχειρηματικών δραστηριοτήτων.

Πολύ γνωστά εργαλεία προώθησης πωλήσεων αποτελούν μεταξύ άλλων και τα παρακάτω:

  • Κουπόνια (π.χ. εκπτωτικά, συγκέντρωση ενός αριθμού για δωρεάν χρήση/αγορά, κ.α.)
  • Εκπτώσεις
  • Δείγματα, δωρεάν δοκιμή προϊόντος - υπηρεσίας
  • Ειδικές προβολές (σταντ, κ.α.), παρουσιάσεις, κλπ.
  • Προωθητικό υλικό όπως διαφημιστικά και λοιπά δώρα (δώρα που περιέχουν το λογότυπο της εταιρίας, χρήσιμα ή συμπληρωματικά αντικείμενα σχετικά με το προϊόν).

Τα παραπάνω εργαλεία προώθησης μπορούν να ενσωματωθούν σε διάφορα κανάλια διανομής και έτσι να προκύψουν παραπάνω συνδυασμοί (π.χ. όσον αφορά τα δείγματα μπορούμε να έχουμε τους εξής συνδυασμούς: δωρεάν δείγματα σε περιοδικά αλλά και μέσω χειροδιανομής ή τοποθέτησης σε κεντρικά σημεία, όσον αφορά τις παρουσιάσεις μπορεί αυτές να είναι μέσα σε ένα κατάστημα λιανικής πώλησης ή σε ειδικό συνεδριακό χώρο με την χρήση προσκλήσεων πελατών, κ.ο.κ.)

Η εταιρεία μας, πρωτοπόρος στον τομέα της προώθησης πωλήσεων, θα σας προσφέρει όλες τις δυνατές επιλογές που θα σας βοηθήσουν να αυξήσετε τις πωλήσεις και να τονώσετε την ζήτηση των προϊόντων σας.

Ωράριο Λειτουργίας

Δευτ. - Παρ.:   10:00 - 14:00

Κατόπιν Ραντεβού

TOP